Een goede voorbereiding...

Je overweegt of hebt besloten voor jezelf te beginnen. Een hopelijk mooie maar zeker spannende weg ligt voor je. DWO stuurt veel starters zoals jij zo goed mogelijk die weg op met ons startersplan. Dit plan gaat uit van de drie pijlers die samen de basis vormen voor een succesvol ondernemerschap:

De Ondernemer

Waarom begin je feitelijk een eigen bedrijf? Waarom kies je niet voor een relatief veilige omgeving als werknemer? Waarom doet niet iedereen al wat jij nu van plan bent te gaan doen?

Via een eenvoudige online test brengen wij in beeld wat voor een persoon jij bent. Waar zit jouw kracht? Waar zitten jouw kansen? Maar ook: op welke zwaktes moet je letten omdat ze van invloed kunnen zijn op je ondernemerschap?

De Onderneming

Vanuit jou als ondernemer, bouw je verder aan je eigen onderneming. Welke visie en markten? Heb je geld nodig om te starten en zo ja heb je dat zelf of moet je gaan lenen? Begin je als eenmanszaak, als V.O.F. of als B.V.? Wat houd je straks na belasting over om van te leven?

Met ondersteuning van ons, kun je zelf een ondernemersplan schrijven. Misschien heel beperkt of juist heel uitgebreid. Dit plan wordt de basis voor de daadwerkelijke uitvoering.

De Administratie

Nu je weet waar je met je onderneming heen wilt, kun je aan de slag. De activiteiten leg je vast in een administratie. Maar hoe? Wat behoort er tot  jouw administratie? Hoe ga je de gestelde doelen bewaken? En gaat het in de eerste jaren zoals je verwacht had?

Via onze online administratie oplossingen helpen wij je. Jij hebt de visie, wij de financiƫle kennis. Zo werken we samen aan jouw succes als ondernemer. Elke maand, elk kwartaal en elk jaar opnieuw!