Wij zijn

een zelfstandig administratiekantoor dat online diensten combineert met persoonlijke begeleiding. Voor iedere ondernemer zoeken we de best passende oplossing op het gebied van administratie en bedrijfsprocessen. Met actuele cijfers denken we mee met de ondernemer en houden we ook af en toe een spiegel voor. Vertrouwen in onze klanten hebben en ze dat ook terug geven, dat is voor ons belangrijk.

Wij verzorgen

administraties, btw aangiften, tussentijdse rapportages, aangiften inkomstenbelasting, loonadministraties, koppelingen met branche pakketten en webshops. We hebben fiscale deskundigheid in huis en hebben accountancy diensten binnen handbereik via De Wert accountants & belastingadviseurs.

Onze medewerkers

vormen als team een mooie mix van enthousiasme, geduld, bevlogenheid, punctualiteit en bovenal betrokkenheid. Iedere klant krijgt bij ons een vast aanspreekpunt, die zijn of haar belangen en lopende zaken behartigt. We blijven wel gezamenlijk van onze klanten op de hoogte, zodat er altijd direct service verleend kan worden. Dit zijn de gezichten van DWO:

Naam Medewerker
Bonny Stans

Administratie specialiste/aangifte medewerkster/eerste lijns support

Jürgen van de Sande

Mede eigenaar/vennoot

Desirée van de Water

Secretaresse

Antonette Visser

Secretaresse

Hans Hofman

Fiscalist